SNAPSHOTS OF MY ROOM

HEJ MIT NAVN ER FEDE EMMA

PicMonkey Collageemsepizapw1444736670pic

På under 24 timer efter jeg startede bloggen igen, fik jeg den første kommentar som lød “Har du en blog? Du tror rigtig du er noget! Men du er bare en lille fed prop”. Smask så er vi igang.

Kommentarer som dem er noget jeg ved følger med, og det er bestemt ikke første gang det sker. Folk ved at personlige ting som vægt, familie osv rammer hårdest, og de har helt ret. Min vægt har altid været noget folk har prøvet at ramme mig på, men eftersom jeg har tabt mig knapt 10 kg har jeg ikke følt at de har haft noget at havde det i.

Jeg har valgt at vende den om, og se kommentarer som dem som en mulighed for at sætte fokus på hvor vigtigt det er at havde det rart i sin krop. Jeg er ikke typen som brækker halsen på kommentarer som dem, tvært imod vender jeg den brede side til og lukker alt det negative ude som sker på ask, instagram og anonyme beskeder her inde. Hvis du lader folk ramme dig på noget så lavt som at gemme sig bag skærmen og en “anonym-knap” bliver det i længden acceptabelt og det skal ingen finde sig i.

Jeg er stolt af min krop og længere er den ikke.

 

Har i prøvet noget ligende? 

12167967_966251393434894_1175792799_n

30 kommentarer

 • Har prøvet det utallige gange i de mange mange år jeg har blogget, og man lærer at ignorere det. 🙂 Jeg kunne ikke være mere ligeglad når folk smider sådan nogle kommentarer, de bliver bannet fra min blog 🙂

  God dag til dig!
  // Cathrine
  http://www.tiiner.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emmalinemyblog

   Super lækker blog du har dig!
   Rigtig god dag til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mennesker kan være så modbydelige, og er til tider komplet idioter. Du ser på ingen måde tyk ud! Fine* Emma 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emmalinemyblog

   Tak for den meget opmuntrede besked Katarina <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • For det første. Øv nogle trælse kommentarer! Jeg håber du formår, ikke at tage dme for nær. Det er ikke noget man skal bruge sin kostbare energi på.

  Jeg har selv haft min blog, Microcut.dk, siden år 2007, men har heldigvis aldrig fået nogen trælse kommentarer 🙂 Men det kan være vi skal se det som, at jeg bare ikke er misundelsesværdig 😉 hihi

  Simone
  Microcut.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emmalinemyblog

   Hej Simone!
   Tak for din søde besked. Kigger lige forbi din side. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aarhuspigen

  Hvor er du sej! Godt skrevet 🙂 Fortsæt endelig med at blogge.
  Kram fra Aarhuspigen
  x http://www.metowefashion.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emmalinemyblog

   Mange tak! Rigtig flotte billeder på din blog, jeg følger dig nu:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emi

  Husk på du er perfekt som du er! Folk har bare ondt i røven :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har aldrig kunne sætte mig ind i hvad folk tænker, når de har behov for at komme med sådanne kommentarer. Det er dog opmuntrende at læse, at du kan ryste dem af dig. Det er sku godt gået! 🙂 Men du har ret; de har intet at have det i, og du ser bestemt ikke tyk ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emmalinemyblog

   Taaaaaaaaak<3 Lækker lækker side du har, og tak for kommentaren!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvor er stiletterne fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trist at folk ikke har noget bedre at bruge deres tid på.. FED blog du har! 😉
  Og du er da slet ikke tyk overhovedet?

  Ha’ en god dag! :grinning:
  x.Magnus
  http://www.magnusklink.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sarah

  Du bare smuk og de er alt for jaloux dem der skriver de ting love u

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Whaaaat, du har sku da en lækker krop med dejlige feminine former! Cool blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er ingen grund til, at dvæle ved uværdige og negative mennesker. De har ingen ting, at skulle have sagt smukke Emma. Send mig en besked hvis du samler et tæskehold (haha ej, men jeg er her hvis du får brug for det)!! Kram <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emmalinemyblog

   Hahaha det vil jeg gøre søde! Jeg følger dig på insta nu, og super fin blog du har! RIGTIG god aften

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Super fint indlæg! Jeg er ked af at hører, at du er modtager sådan nogle beskeder.. men flot at du vender det til noget positivt! 🙂

  Kig endelig forbi min blog
  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecil

  Er du bare almindelig bloggerdelight blogger? :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emmalinemyblog

   Hejsa, jeg er plus-blogger. Eller hvad mener du helt præcist?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er sej! Glem de latterlige kommentarer!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNAPSHOTS OF MY ROOM