7 TING JEG IKKE FORSTÅR

MAC PRODUCTS AND THOUGHTS

DSC_0808

DSC_0813

DSC_0814

(Shimmer powder brush fra & other stories)

Kære alle sammen! Jeg har nu langt om længe haft overskuet og lysten til at sætte mig ned og dele lidt ud af min lille verden. Uddybende indlæg kommer snarest.

Jeg tænkte jeg ville skrive lidt om to fantastiske Mac produkter som jeg har brugt siden jeg var så heldig at få dem. Mac mineralize skinfinish i den berømte soft and gentle, som er super perfekt til highlighting. Jeg havde forventet den måske var en smule for mørk til min hudtype, men det er mere eller mindre kun shine og ikke farve den påføre. Den er blevet et must for mig, den tilføjer prikken over i´et til en lækker clubbing makeup og bliver på hele natten lang.

Jeg havde længe ledt efter en finishing pudder som ikke gav nogen form for dækning eller farve. Jeg fik denne prep and prime, tansparent finishing powder i gave og den giver lige det jeg ledte efter! Den sætter simpelthen bare din foundation, og selvom den er kridhvid er den “gennemsigtig” på huden.

Link gerne til din egen blog!

12167967_966251393434894_1175792799_n

6 kommentarer

 • Caroline Stadsbjerg

  Highlighteren er latterligt smuk! Wow! Føler at jeg må ud og have den med det samme, haha! 😀

  nymaane.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emmalinemyblog

   Ja den er virkelig guddommelig smuk!
   Jeg tjekker din blog ud!
   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mormor

  Hej Emma. Godt du fik gang i bloggen igen.
  Den er meget flot.
  Knus din gamle mormor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Bellami

  Jeg er selv vild med MACs produkter, og jeg giver dig fuldstændig ret i, at de er must haves.

  Tjek min blog ud… sarabellami.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emmalinemyblog

   Ja det er lækkert!
   Jeg tjekker den ud. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 TING JEG IKKE FORSTÅR