UPDATE

JANE KØNIG SILVER RINGS

DSC_0869

DSC_0873

Ringe er noget jeg bærer hver evig eneste dag. Jeg går faktisk kun med smykker som har en særlig betydning for mig. En personlig historie, en sød tanke eller som får mig til at tænke på en bestemt person som jeg holder af. De to overstående ringe er begge fra mit ynglings smykke brand, Jane Kønig. De fleste af mine ringe er der fra, og jeg købte allerede min første Jane Kønig ring da jeg var blot 12 år gammel. Jeg har været forelsket i deres design lige siden.

Den flettede sterling sølv ring var en julegave fra min kære bedstemor nogle år tilbage. Den minder mig selvfølgelig om hende, og om de mange gode tider vi har haft og stadig har. Den kan findes HER.

V – ringen er også i sterling sølv, og er fra mine forældre. Jeg elsker at kunne have dem “med overalt” og at have et fælles smykke som er fra dem begge er dejligt. Find den HER. Begge ringe er super fine og feminine.

Hvordan har i det med jeres smykker? Har de en særlig betydning for jer?

12167967_966251393434894_1175792799_n

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATE