MOODBOARD

HEJ MIT NAVN ER FEDE EMMA DEL. 2

Untitled design (3)

Untitled design (1)

Efter mit første indlæg (læs del. 1 her) fik jeg blod på tanden, især efter alt jeres feedback. Disse slags indlæg gør mig nervøs. Hvordan vil folk reagere?, nu kaster jeg mig ud i det for anden gang.

Når fede Emma er i byen blandt fulde folk, er hun bekymret for at få kommentarer på hendes krop. Det sker dog aldrig. I stedet får hun komplimenter for hendes talje, og det boster selvtilliden en del.

Hun tænker meget. Sort slanker, undgå vandrette striber, no go med crop tops, og i hvertfald slet ingen barer arme!!

Begrænsningerne er der nok af. Tanken om at sidde på skødet af nogen, skræmmer hende. Så hellere løbe 5 kilometer, og det er altså heller ikke lige sagen. Folk skulle jo nøddigt få ondt i låret af fede Emma.

Lige så selvkritisk, jeg, fede Emma kan være. Lige så tilfreds er jeg med mig selv og min krop. Tak til Queen B og Kim K for at have banet vejen for os med brede numser. Der er heldigvis plads til alle ifølge mig, sørgeligt nok ikke ude i den virkelig verden tydeligvis. Netop derfor skal der endnu mere fokus på emnet. Hvad tænker i ?

12167967_966251393434894_1175792799_n

6 kommentarer

 • Kir

  Årh Emse… Du er uden tvivl en meget flot pige, som er helt unik!! Der er absolut ingen hold i det lort disse folk lukker ud og det kan alle jo se ;)))
  Love u

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selma

  Emma mus du er helt fantastisk. Og det er godt at du er tilfreds med hvad du har ❤️ Du er det bedste jeg ved og jeg elsker dig. Så folk skal bare holde deres kæft!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karuna

  Du er helt igennem smuk Emma! Glem ikke det<3<3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOODBOARD