MAROKKO PILLOW

LIFE UPDATE

Sommerferie, Roskilde festival, en tur til vidunderlige Stockholm, min 17 års fødselsdag, og skolestart har passeret siden sidst.

Min bedstemor havde længe snakket varmt om Stockholm, så hun var så elskværdig at invitere mine forældre og jeg en uge afsted. Sikke en dejlig by, som langt fra minder om det svenske vi kender i forvejen (Ikea, kjötbullar og Emil fra lønneberg haha) . Byen rummer så mange forskelige kulture, så man nemt kunne glemme om man var i Frankrig, Italien eller Stockholm!

Jeg havde fødselsdag d. 7 august. Jeg fyldte 17 år, og det skulle selvfølgelig fejres i form af en fest inden ferien sluttede. Det var skønt at se alle igen, og få samlet dem man holder af. Hvis der skal være fest, så lad der være fest.

Derudover tager jeg en masse minder med hjem fra Roskilde Festival, som jeg allerede glæder mig til at besøge igen til næste år! Jeg tager derudover hul på min 2-uge som HF kursist, så der er to spændende år i vente!

12167967_966251393434894_1175792799_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAROKKO PILLOW