VAYCAY PLANNING

AUGUST FAVORITES

IMG_0928

IMG_0934

Endnu en måned er gået. August har fløjet forbi, og vi længdens allerede efter sommeren igen. Jeg har haft nogle favorit items i løbet af måneden, som jeg gerne vil fortælle jer om!


Macbook Pro 13 retina. Jeg var så heldig at få den i konfirmations gave for 2,5 år siden. Det seneste halve år har den været utrolig langsom og slet ikke til at arbejde med. Derfor fik jeg den lavet i starten af måneden, og jeg har brugt den meget flittigt lige siden!


Freedom innocent eyeshadow paletten. Jeg har indgået et samarbejde med My-beauty.dk, og modtog derfor denne lækre palette. Den indeholder hele 32 smukke farver, som er meget pigmenterede og lige i min smag. Jeg laver et review soon as possible!


Mac cosmetics pro palette eyeshadow  x 4 compact. Da jeg fyldte 17 år d. 7 august, fik jeg denne mini palette + to mac single eyeshadows i farverne naked lunch og sable af min søde veninde Mathilde. Jeg har efterfulgt sat to andre pigmenter i, som er cranberry fra mac og porcelain fra morphe. Jeg har brugt den hvis jeg skulle hjemme fra, da den er meget nemmere at havde med rundt omkrig end min Mac pro palette x 12.


Chanel les 4 ombres 202. Faktisk har jeg haft denne palette fra Chanel liggende i over 3 år. De fire farver er alle i en lilla nuance, og har derfor været lidt usikker på hvordan  jeg skulle bruge den. Efter jeg købte NYX lingeri liquid lipstick i farven embellishment, har jeg endelig fået mod på at eksperimentere! Se paletten HER. 


Tromborg exfoliating scrub mask. En lækker lækker, ren vitaminbombe skrubbemaske. Stor fan.


Marc by Marc Jacobs “Baker”. Mit elskede ur som jeg fik af mine bedsteforældre i konfirmations gave, har endelig fået liv igen! Batteriet var dødt, men efter jeg fik det skiftet her i august har det siddet på min arm lige siden.


Mac extreme dimension 3D black lash. Denne mascara er klart en af mine nye all time favoritter! Det er første gang jeg prøver en Mac mascara, og jeg er virkelig positiv overrasket! Jeg fik den af min barndoms veninde i 17 års gave, og jeg er så glad for at havde spottet den!


Is kaffe. Dette kunne være en favorit året rundt. Hele sommeren har jeg craved iskaffe, og hvert cafe besøg i sommerferien blev udnyttet. Da jeg opdagede at Nestle solgte det i en pulver version, hvor du bare tilføjer mælk og isterninger, var min sommer reddet hehe.


Chanel neglelak. 625 Secret og 504 Organdi. De nude pink toner har været et hit den seneste måned når det kommer til negle. Jeg har før bekendtgjort min kærlighed for Chanel neglelakker, og det er igen et item som er favorit hele året rundt.


Kaktus. Til sidst men ikke mindst. Min mor købte denne kaktus med hjem til mig. Den er vildt cute men cool på samme tid. Ja tak til kaktusser i fremtiden.

12167967_966251393434894_1175792799_n

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VAYCAY PLANNING