EASTER HOLIDAY

MIQURA CARE

img_0752 img_0750 img_0725 img_0747 img_0717

Jeg har været så heldig at modtage disse lækre produkter fra Miqura.com , derfor har jeg testet deres Before make up golden silk mask, Peel me facial tips, foot mask og deres Moisturizing sheet mask.

Igår aftes havde jeg galla på min skole, og havde derfor en perfekt anledning til at afprøve de forskellige produkter ud. Du kan finde Miqura hos Magasin, Comwell, Salling, Matas osv.

Miqura har små videoer på deres hjemmeside hvor de demonstrer de forskellige produkter. Jeg anbefaler helt klart at man læser lidt om produkterne inden brug.

Peel me facial tips er små sjove dutter som exfoliere og efterlader huden silkeblød. De renser virkelig huden i dybten efter en lang nat med foundation. Se dem HER.

Jeg er helt vild med deres Before make up golden silk mask! Det er den perfekte base for en makeup der skal holde hele natten! Kompineret med peel me facial ovenover og du er good to go. Jeg er stor fan!

Du kan finde deres Moisturizing sheet mask HER. Den er blevet nomineret til årets forbruger pris af Danish beauty awards, og ikke uden grund! Den er fremstillet af 100% kokos juice, og er så lækker i forhold til mange andre sheet masks.

Miqura bliver helt sikkert en del af min hudpleje rutine, og jeg så glad for at have fået øjnene op for dem!

Følg med på Miquras Instagram side HER. 

skaermbillede-2017-04-22-kl-16-16-47

 

12167967_966251393434894_1175792799_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EASTER HOLIDAY