VAYCAY PLANNING

BERLIN

UZES

Ferie planlægning fylder disse dage!

Der er booket biletter og hotel i Berlin til Oktober, så vi er så småt begyndt at tælle ned! Jeg og min familie har længe haft Berlin som et af vores fortrukne rejsemål. Vi har stort set været afsted en gang om året så længe jeg kan huske. Byen emmer af liv, og står aldrig stille. Jeg elsker personligt dens shoppings muligheder og cafe liv. Der er både plads til hygge men også at få banket lidt kulturelt ind en gang i mellem. Jeg er stor fan.

Derudover har vi allerede så småt begyndt at tænke på næste sommers eventyr. Vi er i god tid, men der er en masse der skal koordineres og planlægges. Frankrig er og vil altid være første prioritet når det kommer til at vælge hvor turen skal gå hen. Vi har siden jeg var helt lille kommet i Paris, Cannes, Nice, Saint Raphael, og de små byer som Uzes og Le Havre. Uzes er en lille romantisk by i Syd Frankrig, med kun 15 min. til Pont du Gard. Første gang vi besøgte byen kørte vi selv der til. Men det anbefales klart at flyve til Montpellier lufthavn og leje en bil derfra, som vi gjorde anden gang. Hötel d´Entraigues er fra det 15´ende århundrede, i gammel fransk stil. Jeg glæder mig uendeligt til at besøge Uzes igen næsten 7 år efter vi sidst var der. Jeg håber ikke meget er ændret, da det var perfekt som det var.

Har i nogle rejse planer?

12167967_966251393434894_1175792799_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *