PAPAPAPA POSTERS

GALLA INSPIRATION

untitled-design-12

1      –      2      –      3      –      

untitled-design-13

1      –      2      –    

Vi nærmer os galla på min skole, og jeg ville derfor i den anledning dele en smule inspiration med jer! Jeg er til det klassiske look, høje hæle og en lækker makeup. Enkelt og minimalistisk. Boohoo har virkelig mange smukke kjoler, tasker og sko til ingen penge. Det er helt klart min “go to” onlineshopping site, og har været det længe.

Skal du også til galla, eller til en anden festlig begivenhed?

 

12167967_966251393434894_1175792799_n

1 kommentar

  • Nøøøj hvor er den 4. buksedragt lækker. Hvis jeg skulle have galla i år tror jeg, at jeg var gået efter den – det kunne være lidt fedt, at skille sig en smule ud fra de mange lange kjoler 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PAPAPAPA POSTERS