TASSEL EARRINGS BY MAHAJA DESIGNS

EASTER HOLIDAY

 

img_0642

 

Kære læsere, og rigtig god påske!

Jeg er akurart lige kommet hjem fra nogle dejlige dage i Sønderjylland, hvor jeg og min familie havde lejet et hyggeligt hus, lige i nærheden af den lille by Tønder. Vi har bare slappet af, shoppet og spist lækkert mad! Det har været meget rart med nogle dage væk fra hverdagen i familiens skød. Jeg har lavet en lille video fra min tur, som i kan se ovenover. Jeg håber i alle har haft en dejlig påske, og nyder de dage vi har tilbage endnu.

Hvad har i/skal i lave i påsken?

Husk at i kan deltage om et gavekort på 1000 kr i samarbejde med Rabble lige HER.

12167967_966251393434894_1175792799_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TASSEL EARRINGS BY MAHAJA DESIGNS